Help Topic

Featured Products

ICT Store ShopRelevant Information

Welcome at ICT Store shop. You can purchase any product from our store, fill in your details and the chosen product will be delivered to your door the next working day.  At the moment ICT Store sheep products only in Albania, no in other countries.

Mirësevini në ICT Store. Ju mund të porosisni çdo produkt që gjendet në listën tonë, vendosni të dhënat tuaja dhe ky artkull do të jetë në shpinë tuaj brenda një dite pune. Për momentin ICT Store shet vetem në Shqipëri.

Në fillim zgjidhni një artikull nga kategoria që pëlqeni, pasi ta keni lexuar specifikimet kliko butonin ADD to Cart. Nëse doni të vazhdoni të zgjidhni artikuj të tjerë mund të vazhdoni duke klikuar sipas kategorive përkatëse. Nëse jeni i kënaqur me zgjedhjen tuaj klikoni view cart -> Check Out.

Produktin e zgjedhur mund ta merni pranë dyqanit tonë ose mund tua dërgojmë me postën shqiptare kundrejt pagesës standarte të postës. Për këtë arsye duhen të dhënat tuaja. Ne ju kontaktojmë parprakisht para se tju dërgojmë produktin, për tu sigurar që gjërat të shkojnë siç duhet.

Për momentin pranojmë vetëm pagesa në Llogarinë tonë Bankare. Pasi keni kryer pagesën ne do të dërgojmë produktin në adresën postare të specifikuar gjat regjistrimit.

Nëse vini dhe e tërhiqni artikullin e zgjedhur pranë dyqanit tonë nuk është e nevojshme të paguani parprakisht. Mund ta bëni pagesën në momentin kur tërhiqni produktin.

Po, të gjithë artikujt tanë kanë garanci. Kushtet e garancis shpjegohen tek specifikimet e secilit artikull përkatësisht.